torsdag 13 september 2007

Svartmålningsiver

I sin iver att utmåla varje nyutnämnd minister som brottslingar har nu Socialdemokraterna, genom Marita Ulvskog, uttalat sig om den nya handelsministern.

Det mest talande i Ulvskogs kommentar är nog det här:
Det verkar vara svårt för Reinfeldt att hitta företrädare för moderaterna som inte har höga taxeringsvärden på sina hus och som inte har anlitat svart arbetskraft i sin tidigare historia.

Vad är det för fel med att ha högt taxeringsvärde på sitt hus? Är det den svenska avundsjukan som lyser igenom, månne? Hur högt är förresten taxeringsvärdet på Göran Perssons lyxbygge?

Att Björling anlitat svart arbetskraft är beklagligt (är dock tämligen säker på att många av de tidigare Socialdemokratiska ministrarna gjort detsamma vid renovering, barnpassning eller liknande; kanske har de åkt svarttaxi nån gång?), om än begripligt (med tanke på de skattenivåer vi har i det här landet - de nya lättnaderna för hushållsnära tjänster kommer dock förhoppningsvis att förbättra situationen avsevärt).

Med tanke på den historia av skattebrott, snatteri annat liknande som Socialdemokraternas partiledare har, kanske de skall ta börja med att kräva sin egen partiledares avgång istället?

Inga kommentarer:

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet