tisdag 22 juli 2008

Tungt borgerligt nätverk mot FRA

Trots att Åklagarmyndigheten visar på sin okunskap genom att inte inleda förundersökning mot FRA, så får FRA-ivrarna ändå en allvarlig motgång den här veckan.

Idag presenterade sig nämligen ett tungt borgerligt nätverk mot FRA för första gången på DNs debattsida. Härlig läsning. Framförallt är det trevligt att se att åtminstone två ledamöter i Centerpartiets styrelse är mot FRA-lagen (SvDs notis finns här). Förhoppningsvis kan nätverket få liv i interndebatten inom de borgerliga partierna.

Några namn lyser dock med sin uppenbara frånvaro; Niklas Wykman, MUFs förbundsordförande är en, Birgitta Ohlsson, som tidigare påstått sig vara FRA-motståndare (men som mesade ur i omröstningen och lade ned sin röst) är en annan. Centerpartiets två stora svikare, Fredrick och Annie skall vi väl inte ens tala om...


Det nybildade nätverket huserar förresten här.

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

Vilken röra. Är det kanske opportunt med dethär nätverket nu. FRA-lagen behöver kanske en omarbetning. Vi har en närmast oundviklig målkonflikt som bäst är löst med ett kompetent ledarskap som vinner folkets förtroende. Härmed är det inte gott beställt, som vi ser.

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet